Vraag een gratis demo aan Aanvragen

Engie registratiewebsite

Engie

ENGIE-HR dag

PresentersWall ontwikkelt voor één van 's werelds grootste energie bedrijven, Engie, de registratie van deelnemers voorafgaand aan de ENGIE-HR dag. Daarnaast creëren we tijdens het event digitale interactie met het publiek.

Registratie
Voor de jaarlijkse HR dag van Engie Nederland kunnen medewerkers zich via de registratiepagina inschrijven voor het event met de diverse workshops. Daarnaast vinden ze op deze pagina alle benodigde praktische informatie terug over het evenement. Ter bevestiging van de inschrijving ontvangt de deelnemer een e-mail met daarin een link naar zijn of haar persoonlijke programma! 

Digitale interactie
Tijdens de ENGIE-HR dag gebruiken alle deelnemers de PresentersWall tool om te stemmen op pitches, vragen & stellingen. Daarnaast hebben medewerkers de mogelijkgeid om hun prangende vragen aan sprekers te stellen! Deze resultaten geven we live weer op grote schermen.

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan